Data: 2009-12-23 22:07:22 | |
Autor: boukun | |
Bigos polski | |
Pychota, z dodatkiem czerownego wina. Ponad 3 godziny gotowałem... Wiepszowina, cielęcina, boczek wędzony, kiełbasy 3 rodzaje, suszone grzyby, słodka i kwaszona kapusta, cebula i zasmażka...
Jak jeść, to tylko po polsku. Jutro na obiad... boukun |
|
Data: 2009-12-23 13:14:55 | |
Autor: Woland | |
Bigos polski | |
boukun napisał(a):
cielecina, boczek wedzony, Polacy to straszni padlinożercy.. Jak może jeść padlinę, przecież to obleśne?.. Przestałem konsumować ścierwo już jako dziecko.... |
|
Data: 2009-12-23 16:43:52 | |
Autor: Bruner | |
Bigos polski | |
"boukun" <boukun@neostrada.pl> wrote in message news:hgu11u$ekf$1atlantis.news.neostrada.pl... Pychota, z dodatkiem czerownego wina. Ponad 3 godziny gotowałem... Wiepszowina, cielęcina, boczek wędzony, kiełbasy 3 rodzaje, suszone grzyby, słodka i kwaszona kapusta, cebula i zasmażka...a co z samogonem tak na sucho |
|
Data: 2009-12-23 22:15:08 | |
Autor: Skryba | |
Bigos polski | |
Użytkownik "boukun" <boukun@neostrada.pl> napisał w wiadomości news:hgu11u$ekf$1atlantis.news.neostrada.pl... Pychota, z dodatkiem czerownego wina. Ponad 3 godziny gotowałem... Wiepszowina, cielęcina, boczek wędzony, kiełbasy 3 rodzaje, suszone grzyby, słodka i kwaszona kapusta, cebula i zasmażka... Do bigosu wszystko mozna wrzucic. Nawet oplatek. |
|
Data: 2009-12-23 23:11:12 | |
Autor: pluton | |
Bigos polski | |
A ja robilem 2 dni. Kapusta osobno (jalowiec,pieprz, ziele
angielskie,listek), grzyby osobno, kielbaska osobno, troszke kurzych serc, wolowinka osobno, i do tego zeszklona cebulka. Poza tym kupa suszu: jablka, gruszki, sliwki i co tam jeszcze. -- pozdrawiam P.L.U.T.O.N.: Positronic Lifeform Used for Troubleshooting and Online Nullification |