Data: 2014-02-19 08:10:11 | |
Autor: boukun | |
Cukier. | |
"Michał" <micsz@onet.pl> schrieb im Newsbeitrag news:le1k7g$ai9$1news.dialog.net.pl...
Ostatnio wypadła mi przerwa w spożywaniu cukru. Po dniu przerwy odczułem dużą ulgę. Przerzuciłem się na cukier trzcinowy. Spróbuj słodzić melasą, droga ale w odróżnieniu od innych cukrów najzdrowsza. boukun |
|
Data: 2014-02-19 01:30:48 | |
Autor: stchebel | |
Cukier. | |
W dniu ¶roda, 19 lutego 2014 08:10:11 UTC+1 użytkownik boukun napisał:
"Michał" <micsz@onet.pl> schrieb im Newsbeitrag news:le1k7g$ai9$1news.dialog.net.pl...Eee tam... Najzdrowszy jest cukier z dodatkiem drożdży i wody. |
|
Data: 2014-02-19 12:05:03 | |
Autor: stevep | |
Cukier. | |
W dniu .02.2014 o 10:30 <stchebel@gmail.com> pisze:
W dniu ¶roda, 19 lutego 2014 08:10:11 UTC+1 użytkownik boukun napisał: Przecież boukun już pił. :D -- stevep -- -- - Używam klienta poczty Opera Mail: http://www.opera.com/mail/ |
|