Data: 2014-02-21 10:04:45 | |
Autor: szklanynocnik | |
Dzisiejszy chleb to nie ten sam co kiedy? | |
użytkownik boukun napisał:
Ja pierdolę, ale reklamy dla motłochu puszczają... Chleb przynajmniej w wawie, i ten najtanszy to gowno, tego sie jesc nie da. Rozmawialem kiedys z piekarzem, normalnie powinni piec tyle, a tyle bochenkow 7-8h a ze szef pozwala, to dopierdalajOM chemii, rosnie to w piecu szybciej i mogOM wczesniej wyjsc z roboty juz po 5h. A lemingi wpierdalajOM podfaszerowane gowno. Rzecz jasna jak sanepid kontroluje to uprzedza pracodawce, po tuskowym pierdolniku niczego wiecej bym nie oczekiwal. Z kielbasOM to samo, z 1kg miesa 2-3kg produktu kielbasopodobnego. |
|
Data: 2014-02-22 02:40:34 | |
Autor: stevep | |
Dzisiejszy chleb to nie ten sam co kiedy? | |
W dniu .02.2014 o 19:04 <szklanynocnik@gmail.com> pisze:
użytkownik boukun napisał: Bo to chleb dla plebsu, który na gówno mówi papu, kto chce kupi dobry chleb. -- stevep -- -- - Używam klienta poczty Opera Mail: http://www.opera.com/mail/ |
|