Data: 2009-04-29 05:42:17 | |
Autor: Zbyszek | |
Jak zabic staruszke i ciagnac z tego profity przez 2 lata | |
napisz ksiazke. masz niezłe pioro.
Albo otworz piekarnie prawdziwego chleba w tym kraju tostow. -- Pozdrawiam, Z. |
|
Data: 2009-04-29 05:29:41 | |
Autor: fatso | |
Jak zabic staruszke i ciagnac z tego profity przez 2 lata | |
Zbyszek wrote:
napisz ksiazke. masz niezłe pioro. sam robie chleb. Mam maszyne f-my Panasonic ale ze znam tylko jedna recepture to tak jak Porschem rozwozic nawoz na pola. Ale chleb dobry mi wychodzi. Dodaje ziarenek lnu z Polski f |
|
Data: 2009-04-29 12:35:27 | |
Autor: kigam | |
Jak zabic staruszke i ciagnac z tego profity przez 2 lata | |
Użytkownik "fatso" <fatso60347@ntlworld.com> napisał w wiadomo¶ci news:PIQJl.107469$eg6.10316newsfe18.ams2... Zbyszek wrote: Fatso a może wiesz jak zrobić masło z produktów dostępnych w markecie, bo bym sobie zjadł chlebka z dobrym masłem a tu bryndza. |
|
Data: 2009-04-29 12:48:31 | |
Autor: iktorn | |
Jak zabic staruszke i ciagnac z tego profity przez 2 lata [OT] | |
kigam pisze:
oksymoron ci wyszedł - dobre masło z produktów dostępnych w markecie ;) |
|
Data: 2009-04-29 12:50:01 | |
Autor: Emka | |
Jak zabic staruszke i ciagnac z tego profity przez 2 lata | |
Użytkownik "kigam" <pilot.zolwia@gmail.com> napisał w wiadomo¶ci news:gt9akf$bvu$1atlantis.news.neostrada.pl... Fatso a może wiesz jak zrobić masło z produktów dostępnych w markecie, bo Kup ¶mietanę-kremówkę, co najmniej 30% i ubijaj j± w mikserze. Pocz±tkowo wyjdzie Ci bita ¶mietana (taka jak do do deserów, tylko niesłodka), ale jak przerwiesz ubijanie i zaczniesz ponownie, to na 99% wyjdzie masło :) Pozdrawiam Emka |
|
Data: 2009-04-29 11:14:26 | |
Autor: xbartx | |
Jak zabic staruszke i ciagnac z tego profity przez 2 lata | |
Dnia Wed, 29 Apr 2009 12:50:01 +0200, Emka napisał(a):
Kup śmietanę-kremówkę, co najmniej 30% i ubijaj ją w mikserze. No niby wszystko się zgadza tylko skąd on tam weźmie śmietanę?!? ;) -- xbartx |
|
Data: 2009-04-29 13:26:02 | |
Autor: Emka | |
Jak zabic staruszke i ciagnac z tego profity przez 2 lata | |
Użytkownik "xbartx" <bart@hashzero.net> napisał w wiadomości news:gt9cqi$gio$1inews.gazeta.pl... No niby wszystko się zgadza tylko skąd on tam weźmie śmietanę?!? ;) To tam nawet śmietany nie mają? ;-) Pozdrawiam Emka |
|
Data: 2009-04-29 22:07:25 | |
Autor: xbartx | |
Jak zabic staruszke i ciagnac z tego profity przez 2 lata | |
On Wed, 29 Apr 2009 13:26:02 +0200
"Emka" <emka@onet.eu> wrote:
Nie no mają. Tylko weź się karnij i zakup tę ich "śmietanę" a później jeszcze spróbuj ubić - życzę powodzenia hłe hłe :) -- xbartx - Xperimental Biomechanical Android Responsible for Thorough Xenocide |
|
Data: 2009-04-29 13:06:03 | |
Autor: kigam | |
Jak zabic staruszke i ciagnac z tego profity przez 2 lata | |
Użytkownik "Emka" <emka@onet.eu> napisał w wiadomo¶ci news:gt9bcq$gv3$1news.onet.pl... bo > bym sobie zjadł chlebka z dobrym masłem a tu bryndza.jak przerwiesz ubijanie i zaczniesz ponownie, to na 99% wyjdzie masło :) A po jakim czasie zacz±ć ubijać ponownie. |
|
Data: 2009-04-29 13:17:34 | |
Autor: Emka | |
Jak zabic staruszke i ciagnac z tego profity przez 2 lata | |
Użytkownik "kigam" <pilot.zolwia@gmail.com> napisał w wiadomo¶ci news:gt9crh$i9j$1nemesis.news.neostrada.pl... A po jakim czasie zacz±ć ubijać ponownie. Wła¶ciwie od razu, to nie ma chyba znaczenia. Możesz poekperymentować. Mi masło wyszło przez przypadek :) Chciałam ubić ¶mietanę, zaczęłam ubijać, po jakim¶ czasie wył±czyłam mikser, uznałam, że ¶mietana jest chyba za lekko ubita, więc zaczęłam ubijać ponownie i wtedy niemal momentalnie zmieniła się w masło. Całkiem przyzwoite (jak na domowe warunki), ale ... słodkie, bo oczywi¶cie wcze¶niej dodałam cukier. Pozdrawiam Emka |
|
Data: 2009-04-29 20:53:31 | |
Autor: Zbyszek | |
Jak zabic staruszke i ciagnac z tego profity przez 2 lata | |
Dnia 29-04-2009 o 06:29:41 fatso <fatso60347@ntlworld.com> napisał(a):
sam robie chleb. Mam maszyne f-my Panasonic ale ze znam tylko no wiem pisałe¶, ale nie o to chodzi, pomysł jest, recepta wiec czemu nie zmienić skali. Mi sie wreszcie zakwas udał, z maki żurkowej. -- Pozdrawiam, Z. |