Data: 2011-09-22 11:41:05 | |
Autor: Kazimierz Uromski | |
Kto mi wyja¶ni przyczynê ró¿nicy w c enie? I czemu w ogóle tak drogo? | |
On 22.09.2011 11:25, Tomasso wrote:
200g ró¿nicy = dwukrotny wzrost ceny? Czerwone jest szybsze - przecież to wiadomo od dawna! Redukcja masy czegoś, co już ją ma dość niską zawsze będzie droga bo wiąże się z: 1. Stosowaniem materiałów z wyższej niż wyższa półki (tj. zdecydowanie drogich) 2. Mmniejszym zainteresowaniem = mniejszą produkcją = wyższą ceną każdej sztuki. Coś o tym mówili w liceum na przedsiębiorczości (-; |
|
Data: 2011-09-22 11:59:56 | |
Autor: Fabian | |
Kto mi wyja¶ni przyczynê ró¿nicy w c enie? I czemu w ogóle tak drogo? | |
On 22.09.2011 11:41, Kazimierz Uromski wrote:
On 22.09.2011 11:25, Tomasso wrote: Nie mówiąc już o tym, że w tym wypadku zjechanie tych 200 gram to obniżenie wagi o 1/3, czyli znacznie. Fabian. |
|
Data: 2011-09-22 20:44:15 | |
Autor: Marek 'marcus075' Karweta | |
Kto mi wyja¶ni przyczynê ró¿nicy w c enie? I czemu w ogóle tak drogo? | |
Kazimierz Uromski, Thu, 22 Sep 2011 11:41:05 +0200, pl.rec.rowery:
Czerwone jest szybsze - przecie¿ to wiadomo od dawna! NIE-BIE-SKIE! -- Pozdrowienia, Marek 'marcus075' Karweta | Dwa kieliszki wystarcz±. GG:3585538 | JID: m_karweta@jabster.pl | Najpierw jeden Tuwima c(z)ytujê z przyjemno¶ci± | A potem kilkana¶cie drugich. |