W dniu 2010-03-15 14:44, Filip pisze:
Witam!
Zda¿y³o mi siê, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa, ¿e
przetrzyma³em ¶piwór puchowy ¶ci¶niêty okrutnie przez kilka miesiêcy.
Efekt taki, ¿e straci³ nieco swej magicznej mocy, co bole¶nie
do¶wiadczy³em. Proszê wiêc o podpowied¼ w jaki sposób cha³upniczo
reaktywowaæ jego oryginalne w³a¶ciwo¶ci. Jest to klasyczny ¶piwór
maj±cy niemal¿e 20 lat, u¿ywany nieznacznie przez pierwsze 15 lat, a
ostatnie piêæ umiarkowanie.
Z góry dziêkujê i pozdrawiam,
Filip
hahah... 20 lat to juz tyle ze mozesz sobie spokojnie kupic nowy ...
--
-- -
Pozdrowienia
Piotr
|