Grupy dyskusyjne   »   pl.rec.nurkowanie   »   Szisza Klub KOPARKI, ZAPRASZAMY

Szisza Klub KOPARKI, ZAPRASZAMY

Data: 2009-07-03 20:51:18
Autor: PAweł
Szisza Klub KOPARKI, ZAPRASZAMY
Szisza Klub KOPARKI

Szisza Klub został utworzony na terenie bazy nurkowej "Koparki" w celu przybliżenia odwiedzającym naszą bazę, klimatu Orientu. Większość nurków miała okazję odwiedzić Egipt, mekkę dla miłośników nurkowania, a jednocześnie miejsce gdzie szisze spotykane są na każdym kroku. Prawie każdy odwiedzający Egipt, przywozi taką sziszę na pamiątkę. Osoby takie, odwiedzając naszą bazę, będą miały okazję i klimat do wspomnień z ciekawych wypraw nurkowych w doborowym towarzystwie. A osoby, które jeszcze nie miały styczności z kulturą Orientu, będą mogły zakosztować jej właśnie na "Koparkach".

Zorganizowaliśmy, na terenie bazy, wypożyczalnię fajek wodnych oraz akcesoriów potrzebnych do ich wypalenia. Fajkę taką można wypalić w gronie przyjaciół i miło spędzić czas po nurkowaniu lub w przerwie pomiędzy nurkowaniami. Zapewniamy kilka rodzajów tytoniu o różnych zapachach.

więcej www.orkasa.pl


A kawałek herbaty i kubek kebaba tudzież innej padliny z grila będzie mozna u Was nabyć drogą kupna ;-)?

Pozdrówka
PAweł

--


Data: 2009-07-04 06:53:01
Autor: Mirosław Kierepka
Szisza Klub KOPARKI, ZAPRASZAMY
PAweł pisze:
Szisza Klub KOPARKI


więcej www.orkasa.pl


A kawałek herbaty i kubek kebaba tudzież innej padliny z grila będzie mozna u Was nabyć drogą kupna ;-)?

Pozdrówka
PAweł

Witaj!
Oczywiście jest adekwatny bufet na terenie bazy gdzie te potrawy podają.
pozdrawiam Mirek Kierepka

Data: 2009-07-13 22:10:54
Autor: PAweł
Szisza Klub KOPARKI, ZAPRASZAMY
PAweł pisze:
>> Szisza Klub KOPARKI
>>
>>
>> więcej www.orkasa.pl
> > > A kawałek herbaty i kubek kebaba tudzież innej padliny z grila będzie mozna
u
> Was nabyć drogą kupna ;-)?
> > Pozdrówka
> PAweł
> Witaj!
Oczywiście jest adekwatny bufet na terenie bazy gdzie te potrawy podają.
pozdrawiam Mirek Kierepka

Zatem nie pozostaje mi nic innego jak jechać do Jaworzna by skosztować i ocenić potrawy ;-).

Pozdrówka
Paweł

--


Data: 2009-07-13 22:48:53
Autor: ~BitPump
Szisza Klub KOPARKI, ZAPRASZAMY
Zatem nie pozostaje mi nic innego jak jechać do Jaworzna by skosztować i ocenić
potrawy ;-).

Ciekawe, który Sanepid dopuścił bar, w którym nie ma kanalizacji....
Dz. U. nr 104, poz. 1096, Dz. U. nr 22, poz. 142.

Jak skosztujesz - to podziel się z nami wrażeniami o smaku :-)

~BitPump

Data: 2009-07-14 07:45:15
Autor: jacekplacek
Szisza Klub KOPARKI, ZAPRASZAMY
~BitPump <bitpump_malpka@bitpump_kropka.pl> napisał(a):
> Zatem nie pozostaje mi nic innego jak jechać do Jaworzna by skosztować i > ocenić
> potrawy ;-).

Ciekawe, który Sanepid dopuścił bar, w którym nie ma kanalizacji....
Dz. U. nr 104, poz. 1096, Dz. U. nr 22, poz. 142.

Jak skosztujesz - to podziel się z nami wrażeniami o smaku :-)

Przydrożne przyczepki, leśne grille: straciły by szansę na urokliwe egzystowanie. A są takie, gdzie właściciel(również nie całkiem zgodnie z reżimem) podaje wędlinki własnej roboty. Cóż, jak państwo decyduje za nas co lepsze, musimy konsumować gumowate szynki, kiełbaski z glonów, czy schabowe z soi. A pędzący 5razy bimberek w piwnicy jest bandytą w opozycji do oficjalnej karbidówy.

--


Data: 2009-07-14 10:20:09
Autor: ~BitPump
Szisza Klub KOPARKI, ZAPRASZAMY
Przydrożne przyczepki, leśne grille: straciły by szansę na urokliwe
egzystowanie. A są takie, gdzie właściciel(również nie całkiem zgodnie z
reżimem) podaje wędlinki własnej roboty. Cóż, jak państwo decyduje za nas co

Wierzysz, że szynka w supermarkecie jest gumowata, bo producent i sprzedawca przez wymogi "państwa" musi umyć ręce po zrobieniu kupy zanim Ci potrawę zaserwują?

~BitPump

Data: 2009-07-14 09:43:34
Autor: jacekplacek
Szisza Klub KOPARKI, ZAPRASZAMY
~BitPump <bitpump_malpka@bitpump_kropka.pl> napisał(a):
> Przydrożne przyczepki, leśne grille: straciły by szansę na urokliwe
> egzystowanie. A są takie, gdzie właściciel(również nie całkiem zgodnie z
> reżimem) podaje wędlinki własnej roboty. Cóż, jak państwo decyduje za nas > co

Wierzysz, że szynka w supermarkecie jest gumowata, bo producent i
sprzedawca
przez wymogi "państwa" musi umyć ręce po zrobieniu kupy zanim Ci potrawę zaserwują?

Oczywiście, że nie. To jest podobnie jak z drzazgą i belką. Mycie rąk jest drzazgą, skład belką. Klasyczne odwrócenie uwagi. Wracając do Koparek: swojską kiełbaskę grzeję na podszybiu i wtryniam brudnymi łapkami. Ale jak już chcę poczęstować, zmieniam procedury na bardziej oficjalne. Smaku sprzedawanej tam nie znam, bo zamawiam tylko colę i jest mi obojętne, czy sprzedawca jest umyty. A dyskutuję, bo nie wiedząc nic o świecie, mam najwięcej do powiedzenia :D

--


Data: 2009-07-14 07:45:50
Autor: jacekplacek
Szisza Klub KOPARKI, ZAPRASZAMY
~BitPump <bitpump_malpka@bitpump_kropka.pl> napisał(a):
> Zatem nie pozostaje mi nic innego jak jechać do Jaworzna by skosztować i > ocenić
> potrawy ;-).

Ciekawe, który Sanepid dopuścił bar, w którym nie ma kanalizacji....
Dz. U. nr 104, poz. 1096, Dz. U. nr 22, poz. 142.

Jak skosztujesz - to podziel się z nami wrażeniami o smaku :-)

Przydrożne przyczepki, leśne grille: straciły by szansę na urokliwe egzystowanie. A są takie, gdzie właściciel(również nie całkiem zgodnie z reżimem) podaje wędlinki własnej roboty. Cóż, jak państwo decyduje za nas co lepsze, musimy konsumować gumowate szynki, kiełbaski z glonów, czy schabowe z soi. A pędzący 5razy bimberek w piwnicy jest bandytą w opozycji do oficjalnej karbidówy.

--


Szisza Klub KOPARKI, ZAPRASZAMY

Nowy film z video.banzaj.pl więcej »
Redmi 9A - recenzja budżetowego smartfona